Снимка  from Den Haag, Netherlands, уикипедияСветовноизвестна певица обяви новина, която ще разочарова

...
Снимка  from Den Haag, Netherlands, уикипедияСветовноизвестна певица обяви новина, която ще разочарова
Коментари Харесай

Шиниъд О’Конър: Спирам да пея, време е да сбъдна други мечти

Снимка  from Den Haag, Netherlands, уикипедия

Световноизвестна певица обяви новина, която ще разочарова нейните фенове. 54-годишната Шиниъд О’Конър разкри в поредност от изявления в Tуитър, че се разделя с музикалната промишленост, тъй като е уморена и че идният й албум No Veteran Dies Alone ще бъде последният в кариерата й.

" Това не е тъжна вест. Това е извънредно красива вест. Един боец знае по кое време би трябвало да се отдръпна. Това пътешестване продължи 40 години. Време е да спра и да сбъдна други свои фантазии ", написа певицата, придобила международна популярност с кавъра на песента на Принс " Nothing Compares 2 U`.

Наскоро издателството " Houghton Mifflin Harcourt Books and Media " пусна в продажба автобиографичната книга на Шиниъд О`Конър " Спомени ". Тя е " признание " за живота на носителката на " Грами " - от ранното ѝ детство в Дъблин до триумфите като излизането на песента " Nothing Compares 2 U`` и борбата ѝ с психическото заболяване.

Последният албум на Шиниъд О`Конър се чака да излезе през 2022 година, предава Българска телеграфна агенция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР